Vacancies (in Danish)


Studentermedhjælpere til udvikling af nyskabende webapplikationer inden for cybersikkerhed

Vil du være med til at udvikle webapplikationer inden for cybersikkerhed og sætte dit præg på en industri i konstant udvikling? Så er det dig vi leder efter!

Om stillingen

Section udvikler flere spændende og nyskabende webapplikationer inden for cybersikkerhed, og søger nu 2 studentermedhjælpere med erfaring inden for Javascript/Node.js, som kan indgå i udviklingsprocessen.

Som studentermedhjælper i Section får du dine egne ansvarsområder, hvor du vil få direkte indflydelse på konkrete udviklingsprojekter inden for cybersikkerhed, som gør en forskel for vores kunder.

Section tilbyder dig:

  • Et job med spændende og udfordrende opgaver, som udvikler og styrker dine kompetencer
  • Mulighed for at sætte dit personlige præg på projekterne
  • Stor fleksibilitet ift. arbejdstid og -sted (remote worker)
  • Mulighed for deltagelse i relevante nationale og internationale konferencer og events

Der vil være mulighed for at arbejde remote, og arbejdstiden er fleksibel, dog forventes det, at du arbejder 10-20 timer om ugen. Under eksamensperioder vil arbejdstiden være efter nærmere aftale, for at tilgodese dine studier.

Opstart er hurtigst muligt eller efter aftale.

Om dig

Du er i gang med en relevant uddannelse og er en knivskarp Javascript/Node.js udvikler, som har fokus på sikkerhed, stabilitet, skalerbarhed og dokumentation. Vi er ikke så optaget af, hvor længe du har været i gang med din uddannelse. Det vigtigste er, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, fokuseret og er ikke bange for at lære nye områder at kende i takt med, at behovene opstår. Du skal arbejde løsningsorienteret og med et kreativt mindset til at løse de udfordringer, du møder som udvikler.

Vi forventer, du har erfaring inden for et eller flere af følgende områder:

  • Javascript
  • Node.js
  • React
  • CSS
  • MongoDB
  • Erfaring med eller interesse for secure development og kryptografi

Om Section

Section er en cybersikkerhedsvirksomhed, som blev etableret i 2018, og holder til i København K. I Section fokuserer vi på at udvikle kreative og nyskabende former for offensive cybersikkerhedsløsninger. Vi udfører opgaver for både små og store virksomheder i ind- og udland, og varetager en lang række sikkerhedsmæssige opgaver for vores kunder.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte os på job@section.dk, og du kan læse mere om Section her på sitet.

Du søger stillingen på ved at sende dit CV til: job@section.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Let's Get In Touch